+38 095 869 75 93

Must have штанів у гардеробі

 

Чи задумувались Ви, чому постійно виникає проблема “нічого вдягнути”, навіть якщо у шафі ніде яблуку впасти? У нас є відповідь на це питання! Перш за все слід обзавестися базовими речами, які легко поєднувати. Отже, топ-5 штанів від Dianora, які завжди актуальні і з якими без зусиль можна зібрати стильний образ:

 

 

Джинси. Той факт, що джинси є тим предметом одягу, який завжди модний і доречний в будь-якій ситуації, вже став правдивою легендою. З моменту появи і до сьогодні, джинси є тим самим предметом гардеробу, який легко поєднати з іншими речами. Вони личать до будь-якого верху, а також, як до кросівок, так і до підборів. 

 

Чорні брюки. Класика залишається класикою, які б екстраординарні речі дизайнери не вигадували і вона завжди буде актуальною. От, для прикладу, чорні класичні брюки і зараз виглядають стильно і актуально. Більше того, з часом вони перекочували з офісного гардеробу у повсякденне життя і стали ще більш універсальними. Сміливо поєднуйте їх з елегантними блузами та підборами, а також футболками і кросівками.

 

Спортивні штани. У ситуації, коли комфорт стоїть на першому місці, на допомогу приходять спортивні штани. Здавалося б, цей елемент гардеробу живе поза модними тенденціями, але ні! Сьогодні існують навіть окремі тренди у спортивному одязі. Відтак, тепер навіть у спортивному костюмі можна почувати себе не тільки комфортно, але й стильно. 

 

Бежеві штани. Бежевий колір вважається базовим, оскільки чудово личить до більшості інших кольорів. Для тих, хто вважає чорний чи сірий колір надто банальним, бежевий - чудова база у цьому сезоні. Радимо звернути увагу на ще один гарячий тренд - вельвет, а якщо ще й поєднати ці два тренди, непомітною Ви точно не залишитесь.

 

Штани в клітинку. Додайте невеличку родзинку до свого гардеробу в цьому сезоні за допомогою штанів у клітинку. Клітка ніколи не покидала модні подіуми та у цьому сезоні вона на піку популярності. Не варто вважати цей тренд не практичним, він з легкістю влиється у ваш гардероб. Для прикладу, штани у клітинку одягайте до будь-якого однотонного верху чи можете зважитись на яскраві есперементи і поєднати їх з іншими принтами.