+38 095 869 75 93

Як підібрати одяг під час вагітності

Як підібрати одяг під час вагітностіГоворять, що ніколи жінка не виглядає так красиво, як у той час, коли чекає дитину. Одна із найбільших проблем для майбутньої мами – підібрати відповідний гардероб. Адже хочеться виглядати жіночно й сексуально – саме так, як себе відчуваєш у цей чудесний час . Одяг для вагітних, перш за все, має бути дуже зручним, хорошої якості,зробленим з натуральних тканин. Він, як правило, шиється з бавовни, льону, шерсті, що пропускають кисень і не викликають алергії. Він добре сидить, враховуючи зростання живота і загальні зміни фігури, а також є безпечним, як для мами, так і для малюка, тому що не заважає кровообігу, не пережимає живіт.

Щоб виглядати в такому одязі стрункішою, потрібно щоб він підкреслював плечі, груди і живіт, враховуючи при цьому особливості будови фігури. Особливо добре з цим завданням впораються сукні із завищеною талією, вузькі спідниці й штани в поєднанні з вільною сорочкою. Якщо ж не хочеться робити акцент на вагітності, то відвернути увагу можна глибоким декольте, надівши жилет, або пов'язавши кардиган поверх сукні, а також використовуючи яскраві аксесуари.

Жінкам високого зросту підходять світлі або довгі джинси із заниженою талією. Розширені донизу, моделі вільного крою. Якщо у вас вузькі стегна, то зверніть увагу на джинси, розширені в нижній частині. Талія при цьому в джинсах може бути як занижена, так і висока, це не має значення. Жінкам повненької статури можна носити тонкі джинси з м’якої тканини і І бажано з не дуже широкою штаниною, щоб не приховувати форму, а навпаки – вигідно підкреслити її.

Стан матері безпосередньо впливає і на стан дитини. Тому, вибираючи правильний і якісний одяг в цей знаковий період вашого життя, ви піклуєтеся не тільки про себе, але і про головний сенс вашого життя – вашу дитину! Період вагітності для більшості жінок, є не тільки одним з найпрекрасніших моментів їхнього життя, але також одним з найважчих. Не забувайте піклуватися про себе, коли Ви вагітні, щоб радість перед появою малюка, не затьмарювали турботи про здоров'я.